L'ESCOLTEM

 

Volem ajudar-lo a millorar la gestió de la seva empresa atenent les seves consultes de temes fiscals i comptables.


Servim a comunitats de propietaris i veïns en general, posant a la seva disposició un professional qualificat en l'àmbit de l'administració de finques (Administrador de Finques col·legiat), del que rebrà un tracte totalment personalitzat i directe, que resoldrà qualsevol qüestió plantejada.

En relació a les comunitats, des de 4 € al mes (més impostos), i en pàrquings, des de 2,5€ / mes per propietari, oferim l'administració de la seva finca consistent en:


Realització de cobraments de rebuts als propietaris (de les quotes trimestrals i de les possibles derrames), a través de compte bancari o en metàl·lic en la mateixa oficina.


Realització dels comptes anuals de la Comunitat.


Pagament mensual o trimestral a les empreses que realitzen qualsevol treball en la Comunitat (manteniments varis, reparacions, llum, assegurança).


Tramitació de resolucions d' avaries en la finca, canvis d'empreses de manteniment, sol·licitud de pressupostos varis,tramitació dels sinistres relacionats amb l' assegurança de la Comunitat.


Realització d'una Junta Ordinària anual en l'oficina o en la mateixa Comunitat(o on decidís la comunitat).


Realització del pressupost de despeses ordinàries (o si convingués, extraordinaries), detallat per partides, nombre i import de rebut, per a cadascun dels propietaris, per al següent exercici.


Redacció de cartes i reclamació de rebuts pendents.


Juntes de govern (assessorament legal i projectes).


Consultoria i assessorament legal en L.P. Horitzontal, etc.


Ens centrem a aconseguir que hi hagi un bon funcionament en la comunitat i que tots els propietaris puguin gaudir d'una bona gestió.

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Tlf: 93.305.51.86 - info@poligest.com - C/Selva de Mar 249, 08020 Barcelona